ATAM İZİNDEYİZ SONSUZA DEK


Join the forum, it's quick and easy

ATAM İZİNDEYİZ SONSUZA DEK
ATAM İZİNDEYİZ SONSUZA DEK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI

Aşağa gitmek

Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI Empty Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI

Mesaj  mila moya Ptsi Mayıs 25, 2009 4:37 pm

Malzemeler :
4 parça tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 demet maydanoz
2 yumurta
1 limon
Sıvı yağ
Tuz, karabiber

Hazırlanışı :
Piliç göğüslerini bir bıçak ıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz, karabiber serpin

Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı, maydanoz, limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup, tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin

Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bula***** bol kızgın yağda kızartın
mila moya
mila moya
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 73
Points : 216
Kayıt tarihi : 03/05/09

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz