Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI
1 sayfadaki 1 sayfası
Kiev Tavuğu YEMEGİ YAPILIŞI
Malzemeler :
4 parça tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 demet maydanoz
2 yumurta
1 limon
Sıvı yağ
Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Piliç göğüslerini bir bıçak ıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz, karabiber serpin
Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı, maydanoz, limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup, tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin
Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bula***** bol kızgın yağda kızartın
4 parça tavuk göğsü
3 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 demet maydanoz
2 yumurta
1 limon
Sıvı yağ
Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
Piliç göğüslerini bir bıçak ıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz, karabiber serpin
Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı, maydanoz, limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup, tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin
Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una, yumurtaya ve galeta ununa bula***** bol kızgın yağda kızartın
mila moya- Admin
- Mesaj Sayısı : 73
Points : 216
Kayıt tarihi : 03/05/09
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz