Ciğer Kavurma
1 sayfadaki 1 sayfası
Ciğer Kavurma
Ciğer Kavurma
MALZEME;
150 gr kuzu akciğeri (çekilmiş)
50 gr kuyruk yağı (çekilmiş)
1 adet kuru soğan
1 /2 bardak su
tuz, pul biber,yeterince karabiber
½ bardak su
TARİFİ:
Bir tencerede çekilmiş kuzu ciğeri ve kuyruk yağı,yarım bardak su,tuz ve pul biberle pişirilirÖnceden ince ince doğranmış soğanlar konarak karıştırılır5-10 dk çok kısık ateşte bekletildikten sonra üzerine karabiber ekilerek servise sunulur
MALZEME;
150 gr kuzu akciğeri (çekilmiş)
50 gr kuyruk yağı (çekilmiş)
1 adet kuru soğan
1 /2 bardak su
tuz, pul biber,yeterince karabiber
½ bardak su
TARİFİ:
Bir tencerede çekilmiş kuzu ciğeri ve kuyruk yağı,yarım bardak su,tuz ve pul biberle pişirilirÖnceden ince ince doğranmış soğanlar konarak karıştırılır5-10 dk çok kısık ateşte bekletildikten sonra üzerine karabiber ekilerek servise sunulur
mila moya- Admin
- Mesaj Sayısı : 73
Points : 216
Kayıt tarihi : 03/05/09
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz